Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Nordnes Kro og Camping AS

Velkommen til Nordneskroas 

Nettbutikk

Nordneskroa ligger ved E6 - 20 km sør for Rognan i Saltdal i Nordland. Her serverer vi norsk tradisjonsmat og bruker mye lokale råvarer i vår matproduksjon.

Vår mest populære rett er MØSBRØMLEFSA – et ekte Saltenprodukt – en nydelig lefse med møsbrøm (en slags prim) som stekes på takke og spises varm!  Lefsa er en bestselger som faller i smak både hos store og små!

Nå produserer vi møsbrømlefser for salg gjennom vår nettbutikk. I nettbutikken finner du også våre hjemmelagede gammeldagslefser og mørlefser. Når det gjelder krinalefser må dette avtales i hvert enkelt tilfelle, da disse lefsene er svært arbeidskrevende.  Alle våre lefser er håndkjevla og takkestekte som sendes ferskt. Det tar noen dager før man får lefsene, slik at de bør legges umiddelbart i fryseren hvor de er holdbare lenge.  Møsbrømlefser, Mjuklefser og Krinalefser er holdbare i fryseren i 1 år, mens de øvrige lefsene i 6 måneder i fryseren.

Varer som er merket med stjerne * sendes ikke, men kan bestilles for henting og/eller levering i nærområdet.

Våre FLATBRØD er også blitt veldig populære.  Vi baker tynne flatbrød i flere smaksvarianter.  Dessuten kan vi tilby et utvalg av våre andre hjemmelagede lokalmatprodukter og lokal husflid.

Frakt

Alle våre produkter kan bestilles gjennom vår nettbutikk og hentes på Nordneskroa.  Vi kan også levere fraktfritt etter nærmere avtale i nærområdet (Indre Salten og Bodø).  Vi kan dessuten sende de fleste produktene over hele landet med MyBring til fast fraktpris kr 199,- eller med sporing via Posten. Vi bruker begge deler!

Ferske lefser kan også sendes med MyBring/Posten når levering kan skje innen 2 virkedager i perioden (april-september) og maks 4 virkedager i perrioden (oktober-mars).  Vi sender ut varene som er bestilt på mandager og i enkelte ganger på tirsdager med kort leverings tid.

Vi har av og til muligheter for annen transport med sjåfører som har faste kjøreruter, men dette må avtales i hvert enkelt tilfelle. 

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål på telefon 756 93 855 eller post@nordnescamp.no.

 

 

Velg visning
view_module
view_list

Kalender

31. august

Barnas dag i Bakstehuset

Dette er et arrangement under årets Kulturminnedager.

Vi ønsker å sette fokus på kunnskapen og håndverket for å lage møsbrømlefsa som er ekte Sailtenkost. Da kan de fra 6 år og oppover være med å lage sine egne møsbrømlefser - den lille møsbrømlefsa!
Vi kan ha små grupper på 6 stk. inne i bakstehuset av gangen. Dermed vil alle få mulighet til å kjevle, steike og tilslutt smake på det ferdige resultatet. De som venter på tur kan være utenfor Bakstehuset å leke med ulike leker fra gamle dager.

Små og store er hjertelig velkommen!

Bakstehuset ved Nordneskroa
Bakstehuset på Nordnes
Uke: 35
7. september

Tradisjonsmatdagan

Dette blir de 14. og siste gang vi arrangerer Tradisjonsmatdagan. Siden 2022 har arrangementene våre, inkludert Barnas dag i Bakstehuset, vært en del av de årlige kulturminnedagene i Norge.

Et arrangement som Nordneskroa har arrangert sidn 2011 for å holde gamle tradisjonsmatretter i hevd. Årets tema er spor, nettverk og forbindelser. Vi setter fokus på kunnskap og håndverket som kreves for å ivareta kulturarven vår. Dette er en dugnad som krever masse ressurser, kompetanse og ildsjeler som bidrar til å få fram tradisjonsmat. I tillegg utvikles nye produkter basert på kortreist og lokale råvarer.

Vi holder på å planlegge en rekke ting med ulike sammarbeidspartnere som kurs, kunstutstilling samt andre innslag.

Når vi har mer informasjon og menyen klar vil vi legge dette ut her!

Velkommen!

Nordneskroa
Bakstehuset på Nordnes/Nordneskroa
Uke: 36
8. september

Tradisjonsmatdagan

Dette blir de 14. og siste gang vi arrangerer Tradisjonsmatdagan. Siden 2022 har arrangementene våre, inkludert Barnas dag i Bakstehuset, vært en del av de årlige kulturminnedagene i Norge.

Et arrangement som Nordneskroa har arrangert sidn 2011 for å holde gamle tradisjonsmatretter i hevd. Årets tema er spor, nettverk og forbindelser. Vi setter fokus på kunnskap og håndverket som kreves for å ivareta kulturarven vår. Dette er en dugnad som krever masse ressurser, kompetanse og ildsjeler som bidrar til å få fram tradisjonsmat. I tillegg utvikles nye produkter basert på kortreist og lokale råvarer.

Vi holder på å planlegge en rekke ting med ulike sammarbeidspartnere som kurs, kunstutstilling samt andre innslag.

Når vi har mer informasjon og menyen klar vil vi legge dette ut her!

Velkommen!

Nordneskroa
Bakstehuset på Nordnes/Nordneskroa
Uke: 36
Nordnes Kro og Camping AS
Saltfjellveien 2201
8255 Røkland
Tlf: 756 93 855
Org.nr.: NO 981115260