Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Velkommen til Nordneskroas 

Nettbutikk

NB! I juli måned har vi stor pågang med å bake møsbrømlefser til både Nordneskroa og for salg i Matkroken. Dermed må vi nedprioritere de øvrige lefsene våre. I sommermånedene kan vi dessuten bare sende til de stedene som har 2 virkedager på å komme fram, ellers blir lefsene ødelagt!. Derfor må vi vurdere de ulike bestillingene fortløpende. Siden vi baker møbrømlefser er det ingen problemer med å bestille det innen 2 virkedager når varene skal sendes! Eller for levering i nærområdet etter avtale.

Nordneskroa ligger ved E6 - 20 km sør for Rognan i Saltdal i Nordland. Her serverer vi norsk tradisjonsmat og bruker mye lokale råvarer i vår matproduksjon.

Vår mest populære rett er MØSBRØMLEFSA – et ekte Saltenprodukt – en nydelig lefse med møsbrøm (en slags prim) som stekes på takke og spises varm!  Lefsa er en bestselger som faller i smak både hos store og små!

Nå produserer vi møsbrømlefser for salg gjennom vår nettbutikk. I nettbutikken finner du også våre hjemmelagede gammeldagslefser, mørlefser, mjuklefser og krinalefser. Alle våre lefser er håndkjevla og takkestekte som sendes ferskt. Det tar noen dager før man får lefsene, slik at de bør legges umiddelbart i fryseren hvor de er holdbare lenge.  Møsbrømlefser og mjuklefser er holdbare i fryseren i 1 år, mens de øvrige lefsene i 6 måneder i fryseren.

Varer som er merket med stjerne * sendes ikke, men kan bestilles for henting og/eller levering i nærområdet.

Våre FLATBRØD er også blitt veldig populære.  Vi baker tynne flatbrød i flere smaksvarianter.  Dessuten kan vi tilby et utvalg av våre andre hjemmelagede lokalmatprodukter og lokal husflid.

Frakt

Alle våre produkter kan bestilles gjennom vår nettbutikk og hentes på Nordneskroa.  Vi kan også levere fraktfritt etter nærmere avtale i nærområdet (Indre Salten og Bodø).  Vi kan dessuten sende de fleste produktene over hele landet med MyBring til fast fraktpris kr 199,- eller med sporing via Posten. Vi bruker begge deler!

Ferske lefser kan også sendes med MyBring/Posten når levering kan skje innen 2 virkedager i perioden (april-september) og maks 4 virkedager i perrioden (oktober-mars).  Vi sender ut varene som er bestilt kun på mandager.

Vi har av og til muligheter for annen transport med sjåfører som har faste kjøreruter, men dette må avtales i hvert enkelt tilfelle. 

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål på telefon 756 93 855 eller post@nordnescamp.no.

God sommer!

 

Velg visning
view_module
view_list

Kalender

17. august

Privat utstilling i andre etasje på Nordneskroa

Sixten Fager var en svensk kunstner født i 1920. Fra midten av 1980-tallet og fram til 1996 tilbrakte han og hans kone hver sommer på Nordnes Camping. Vi ble godt kjent med dem og hvert år fikk vi nye kunstbilder. Nå er bildene utstilt på loftet.

Velkommen!

Lisa og Tommy

Uke: 33
3. september

Barnas dag i Bakstehuset!

Under årets Kulturminnedager arrangerer vi åpen dag i Bakstehuset på Nordnes.

Her kan de fra 6 år og oppover være med å lage sin egen Møsbrømlefse. Den lille Møsbrømlefsa er på 25 cm i diameter, og lettere for barn å lage. De får prøve å kjevle, steike og tilslutt spise den.

Det vil være små grupper på 6 stk. inne i Bakstehuset, mens de som venter på tur kan være utenfor å leke med ulike leker fra gamle dager.

Velkommen!

Bakstehuset på Nordnes
Uke: 35
10. september

Tradisjonsmatdagan

Vi har valgt å arrangere "Tradisjonsmatdagan" lørdag 10. og søndag 11. september. Vi kommer tilbake senere med mer informasjon om alt som skal skje disse dagene.

Kulturminnedagene i Norge blir arrangert i perioden 3.-11. september og årets tema er "Drivkraft". Tradisjonsmatdagan vil være en del av Kulturminnedagene.

Uke: 36
Nordnes Kro og Camping AS
Saltfjellveien 2201
8255 Røkland
Tlf: 756 93 855
Org.nr.: NO 981115260