Hytter

Vi kan by på ulike former for overnatting: hytter, Gammelhuset, Kårstua, liten hytte med campingvogn, campingvognplass. bobilplass eller teltplass.

Ulike typer utleie

- Enkel hytter uten dusj og WC

- Hytter med dusj og WC (18 og 40 kvm)

- Hytter med WC (23 og 31 kvm)

- Hus med bad og flere soverom

- Campingvogner med enkel og medium standard

Booking av hytte

Klikk her for booking

Hytte 7

Avstand fra Nordnes

5 km til nærmeste togstasjon Røkland
5 km til nærmeste dagligvarebutikk Prix. Åpen 7-23 (8-22)
5 km til nærmeste bensinstasjon Circle K
20 km til kommunesenteret Rognan
20 km til apotek og legevakt

 

Camping

Vi kan by på ulike former for overnatting: hytter, Gammelhuset, Kårstua, liten hytte med campingvogn, campingvognplass. bobilplass eller teltplass.

Campingvognplass

Vi har fine oppstillingsplasser for campingvogner både på gress og asfalt. Servicehuset ligger tett til flere av plassene våre. De resterende ligger kun et par minutter unna. De fleste plassene har strømtilknytning. Hos oss finner du manuell tømming av toalett til campingvogn.

Bobilplass

Vi har fine oppstillingsplasser for bobiler både på gress og asfalt. Servicehuset ligger tett til flere av plassene våre. De resterende ligger kun et par minutter unna. De fleste plassene har strømtilknytning. Hos oss finner du manuell tømming av toalett til bobil.

Teltplass

Vi har fine oppstillingsplasser for telt på gress. Servicehuset ligger tett til flere av teltplassene våre. De resterende ligger kun et par minutter unna. Mulighet for bruk av strøm.

Kart over området

kart

Avstand fra Nordnes

5 km til nærmeste togstasjon Røkland
5 km til nærmeste dagligvarebutikk Prix. Åpen 7-23 (8-22)
5 km til nærmeste bensinstasjon Circle K
20 km til kommunesenteret Rognan
20 km til apotek og legevakt

 

Sesongcamping

Hva kan vi tilby?

Vi kan tilby ca. 80 faste helårsplasser for campingvogner. Alle plassene har strøm og gratis Wi-Fi. Store og fine plasser, de fleste utbygd med store spikertelt og terrasser.

Ta kontakt!

Dersom du er interessert i plass, ta kontakt med Tommy Edvardsen på telefon 95069426 eller e-post post@nordnescamp.no for mer informasjon. Mange selger også plassene sine "på rot", og da kan det være lurt å se etter salgsannonse i aviser, på www.finn.no og andre nettsteder hvor det kjøpes og selges.

Hva kan man gjøre?

Nordnes Camp & Bygdesenter er et ypperlig utgangspunkt for fjellvandring langs oppmerkede turstier i Saltfjellet og Svartisen Nasjonalpark, Junkerdal Nasjonalpark, fiske i Saltdalselva, fiske i fjellvatn, fiske på fjorden, jakt eller bærplukking

Nærområdet

I nærområdet rundt campingplassen finner du fine turstier både langs Saltdalselva og opp i fjellet. Følger du traktorveien som går opp i fjellet, tar det ikke lang tid før du kommer til en gapahuk med fin utsikt over Saltdalen. Går du litt lengre kommer du høyere opp og utsikten blir enda bedre. I området finner du også spor etter gruvedrift fra ca. år 1900, samt rester av dyregraver.

Gapahuk ved elva

Lekeplassen har en trampoline som er populær for de minste barna. Noen få meter fra campingplassen finner du en gapahuk med fin utsikt over Saltdalselva. Her kan du grille eller bare sitte å nyte utsikten og høre på bruset fra elva.

Gapahuken ved elva