Hvordan kommer man seg til Nordnes?

Midt i landskapet, sentralt langs E6, ligger Nordnes Kro og Camping. De fleste kommer til oss med bil, og mange har skaffet seg elbil. I Saltdal har vi ladestasjoner på Storjord, Røkland og Rognan. Det er også mulighet å ta toget hvor Røkland stasjon ligger kun 5 km nord for oss. Vi kan ordne med transport fra Røkland, som må avtales direkte med oss. Det er også muligheter for å ta buss fra Røkland.

Kroa er selve hjertet hos oss og har blitt et populært spisested langs E6 med ekte norsk tradisjonsmat på menyen. Kroa er et naturlig samlingspunkt for deg som bor på campingplassen eller stopper innom på tur nord- eller sørover langs E6. Mange spiser helgemiddagen på kroa og feirer små og store begivenheter sammen med oss.

Da vi etablerte Kroa i 1999 startet vi i det små med å samle gamle og kjære oppskrifter på husmannskost fra gårder i Saltdal og hele Salten. De beste oppskriftene på "ekte Sailtenkost" har vi plukket ut, og er så glade for å kunne servere de tradisjonsrike rettene med mange lokale råvarer. 

Vi har hjerterom og god plass

Hos oss kan du sitte i den koselige peisestua vår. Peisestua er midtpunktet i kroa og har plass til ca. 80 personer.
I Peisestua - bedriftsnettverket_saltdal_fotografkarolineoapettersen (233).jpg

Begge foto: Karoline O. A. Pettersen

Jan og Wenche - bedriftsnettverket_saltdal_fotografkarolineoapettersen (227).jpg

I tillegg har vi 28 sitteplasser i krodelen og 25 sitteplasser på loftet. Er det godt vær ute har vi også flere bord og benker og et eget serveringsområde i tilknyttning til kroa.

Utebenken - bedriftsnettverket_saltdal_fotografkarolineoapettersen (235).jpgFoto: Karoline O. A. Pettersen

Om du ønsker å spise hos oss, ta med mat hjem, bestille catering eller feire små og store begivenheter og andre arrangement, er du hjertelig velkommen. Ønsker du en spesiell matopplevelse, kan vi skreddersy et opplegg for deg.

Meny 

Tidligere hadde vi store selvbetjente middagsbufféter.  Da Covid-19 kom i 2020 la vi om våre middagsbufféter til "serverte" bufféter.  Dette ble så godt mottatt blant våre gjester at vi etter kort tid besluttet at dette skulle bli en permanent ordning. Dette betyr at vi legger opp maten til deg, men du får forsyne deg så mange ganger du vil, og smake på så mange retter du ønsker. Matsvinnet ble betydelig mindre etter at dette ble innført, som igjen er veldig bra for miljøet. Dessert, kaker og kaffe er inkludert.  Vår meny består hovedsaklig av hjemmelaget norsk tradisjonsmat.  Vi kan også by på ulike småretter, møsbrømlefse, vafler, is og dessert, kaffe, brus m.m.

Nizvet og Tommy -bedriftsnettverket_saltdal_fotografkarolineoapettersen (223).jpgFoto: Karoline O. A. Pettersen

Møsbrømlefse

Prøv vår lokale signaturrett Møsbrømlefse. Den serveres varm med møsbrøm, smør og rømme. Denne signaturretten har fått sitt eget grønne fat! Vi har også laget "Den lille Møsbrømlefsa" til nybegynnere eller til de små. Møsbrømlefsa skal tradisjonelt spises med fingrene, men det er flere som foretrekker kniv og gaffel!

Steiking av mbl -bedriftsnettverket_saltdal_fotografkarolineoapettersen (229).jpgFoto: Karoline O. A. Pettersen
 

Ta med hjem mat - take away

Under koronatiden ble det populært å ta med maten hjem. Derfor tilbyr vi nå å ta med velsmakende tradisjonsmat hjem for de som ønsker det, f.eks. enkeltretter fra våre middagsbufféter, møsbrømlefser, burgere m.m. Ta gjerne kontakt for å høre hva vi kan tilby!


Catering

Dersom du  skal arrangere et selskap, som bursdagsfeiring, konfirmasjon, bryllup, barnedåp, klassetreff, slektstreff, møter, seminarer med mer, kan vi levere vårt populære koldtbord eller tapas som catering dit du ønsker. Vi kan også arrangere selskapet hos oss på kroa, om du ønsker det.

Vi har lang erfaring i å levere koldtbord og tapas som catering. Vi leverer i hele Indre Salten. Minimumsbestilling 10 personer. 

Catering menyene:

Koldtbord meny 2024

Tapas meny 2024

Har du spørsmål eller ønsker du å bestille kan du kontakte oss på E-post: post@nordnescamp.no
eller ta direkte kontakt med Tommy på telefon 950 69 426. 


Julebord og julemat

Jul er mattradisjoner og å være sammen med familie og venner. En fast tradisjon for mange å ta turen til oss på Nordneskroa. Hos oss får du julemat i vår stemningsfulle og julepyntede kro fra midten av november og helt frem til jul. Familiejulebordene lørdager og søndager før jul har blitt veldig populære for store og små. Også på hverdager i førjulstiden kan du kjøpe julebuffét på Nordneskroa, eller bare en enkel juletallerken med den tradisjonelle julematen om du ønsker det. I god tid før jul legger vi ut følgende menyer: julemat på Nordneskroa, Catering julemat, Koldtbord julen 2024 og Tapas julen 2024.

Har du spørsmål eller ønsker du å bestille kan du kontakte oss på
E-post: post@nordnescamp.no eller ta direkte kontakt med Tommy på telefon 950 69 426. 

IMG_0745 Konfirmasjon.jpg