Nordneskroa

Hva har vi av fasiliteter?

Peisestua er midtpunktet med plass til ca. 80 personer. I tillegg har vi 28 sitteplasser i serveringsdelen og ca. 25 sitteplasser på Loftet.

Tradisjonsmat

På Nordneskroa serverer vi norsk tradisjonsmat og bruker mye lokale råvarer i vår matproduksjon. Hvert år i oktober arrangerer vi Tradisjonsmatdagan der vi setter fokus på matretter og mattradisjoner som er i ferd med å bli glemt. Vi skreddersyr også matopplevelser etter behov.

Ekte "Sailtenkost"

Nordneskroa er spesielt kjent for sin populære møsbrømlefse, som er et ekte Saltenprodukt.

Vi er også kjent for god hjemmelaget mat hvor spesielt søndager er populært med norsk tradisjonsmat.

Velkommen!

 

Meny

Meny 2020

Vi hadde akkurat fått ny meny på plass så kom Koronasituasjonen 12. mars. Derfor kan vi ikke ha en fast meny slik som tidligere. Når det blir mer normale tider vil vi legge ut menyen vår her. Det som serveres nå er ulike middagsretter, møsbrømlefser, vafler, kaker og dessert m.m.

 

Catering

Hva kan vi tilby deg?

Nordneskroa har løsningene dersom du ønsker å arrangere selskap f.eks. bursdagsselskap, konfirmasjoner, bryllup, barnedåp, klassetreff, slektstreff, møter, seminarer m.m.

Vi har lang erfaring i å levere koldtbord og tapas som catering dit du ønsker.  Vi leverer i hele Indre Salten. Minimum 10 personer.

Her er vår cateringmeny     

Koldtbord og tapas 2020

Catering

Julebord

En fast tradisjon for mange å ta turen til Nordneskroa!

På Nordneskroa serverer vi julemat fra midten av november. Vi har både familiejulebord lørdager og søndager, juletallerken som serveres på hverdager og catering med varm julemat m/dessert og/eller Koldtbord og tapas. 

Jul i peisestua

Møter og arrangement

Mange legger ulike møter og arrangement hit.

Vi har fasiliteter til å ha ulike møter og arrangement på Nordneskroa.
Ta kontakt med oss for tilbud.

Møte i peisestua