Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Nordnes Kro og Camping AS

Chutney & syltetøy

Velg visning
view_module
view_list

Kalender

25. mai

Husflidens dag med aktiviteter og bakst

Husflidslaget vil bl.a. ha aktiviteter som maling på stein, toving, spikke m.m. Salg av Husflidsprodukter. Det blir baking av møsbrømlefser i Bakstehuset gammeldagse leker som å gå på stylter, hoppetau-/strikk m.m. utenfor Bakstehuset. Dette er et åpent arrangement.

Er et arrangement som er under kulturminnedagenes paraply, men som ikke kan avholdes i september under de årlige Kulturminnedagene.

Velkommen!

Bakstehuset ved Nordneskroa
Bakstehuset på Nordnes
Uke: 21
31. august

Barnas dag i Bakstehuset

Dette er et arrangement under årets Kulturminnedager.

Vi ønsker å sette fokus på kunnskapen og håndverket for å lage møsbrømlefsa som er ekte Sailtenkost. Da kan de fra 6 år og oppover være med å lage sine egne møsbrømlefser - den lille møsbrømlefsa!
Vi kan ha små grupper på 6 stk. inne i bakstehuset av gangen. Dermed vil alle få mulighet til å kjevle, steike og tilslutt smake på det ferdige resultatet. De som venter på tur kan være utenfor Bakstehuset å leke med ulike leker fra gamle dager.

Små og store er hjertelig velkommen!

Bakstehuset ved Nordneskroa
Bakstehuset på Nordnes
Uke: 35
7. september

Tradisjonsmatdagan 14. og siste gang!

Dette blir de 14. og siste gang vi arrangerer Tradisjonsmatdagan. Siden 2022 har arrangementene våre, inkludert Barnas dag i Bakstehuset, vært en del av de årlige kulturminnedagene i Norge.

Et arrangement som Nordneskroa har arrangert sidn 2011 for å holde gamle tradisjonsmatretter i hevd. Årets tema er spor, nettverk og forbindelser. Vi setter fokus på kunnskap og håndverket som kreves for å ivareta kulturarven vår. Dette er en dugnad som krever masse ressurser, kompetanse og ildsjeler som bidrar til å få fram tradisjonsmat. I tillegg utvikles nye produkter basert på kortreist og lokale råvarer.

Vi holder på å planlegge en rekke ting med ulike sammarbeidspartnere som kurs, kunstutstilling samt andre innslag.

Når vi har mer informasjon og menyen klar vil vi legge dette ut her!

Velkommen!

Nordneskroa
Bakstehuset på Nordnes
Uke: 36
Nordnes Kro og Camping AS
Saltfjellveien 2201
8255 Røkland
Tlf: 756 93 855
Org.nr.: NO 981115260