Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Andre typer lefser

Velg visning
view_module
view_list

Kalender

2. september

Barnas dag i Bakstehuset - Den lille møsbrømlefsa

Med årets tema under Kulturminnedagene 2023 "Levende kulturarv" ønsker vi å sette fokus på kunnskapen og håndverket for å lage møsbrømlefsa som er ekte Sailtenkost.
Da kan de fra 6 år og oppover være med å lage sin egen lefse.
Vi vil ha små grupper på 6 stk. inne i bakstehuset av gangen. Dermed vil alle få mulighet til å kjevle, steike og tilslutt smake på det ferdige resultatet.
De som venter på tur kan være utenfor bakstehuset å leke med ulike lekser fra gamle dager. Det kan komme flere overraskelser når programmet blir helt ferdig.

I fjor hadde vi ca. 20 barn på besøk, og vi håper på enda flere i år!

Velkommen!

Bakstehuset ved Nordneskroa
Bakstehuset på Nordnes
Uke: 35
9. september

Tradisjonsmatdagan 10 års jubileum!

Tradisjonsmatdagan er et arrangement som Nordneskroa har arrangert siden 2011 for å holde gamle tradisjonretter i hevd. Når vi ser bort fra ombygging av kjøkkenet på Nordneskroa (2016), og to år med pandemi (2020/21) med en buffét med de mest populære tradisjonsmatrettene, har vi 10 års jubileum i år.

Tema for årets Kulturminnedager er "Levende Kulturarv" som også vil være vårt tema i år under jubileumsåret vårt. Vi setter fokus på kunnskap og håndverket som kreves for å ivareta kulturarven vår.
Dette er en dugnad som krever masse ressurser, kompetanse og ildsjeler som bidrar til å få fram tradisjonsmat. I tillegg utvikles nye produkter basert på kortreist og lokale råvarer.

Hele programmet vil bli offentliggjort så snart dette foreligger.

Velkommen!

Nordneskroa
Nordnes Kro og Camping
Uke: 36
10. september

Tradisjonsmatdagan 10 års jubileum

Tradisjonsmatdagan er et arrangement som Nordneskroa har arrangert siden 2011 for å holde gamle tradisjonretter i hevd. Når vi ser bort fra ombygging av kjøkkenet på Nordneskroa (2016), og to år med pandemi (2020/21) med en buffét med de mest populære tradisjonsmatrettene, har vi 10 års jubileum i år.

Tema for årets Kulturminnedager er "Levende Kulturarv" som også vil være vårt tema i år under jubileumsåret vårt. Vi setter fokus på kunnskap og håndverket som kreves for å ivareta kulturarven vår.
Dette er en dugnad som krever masse ressurser, kompetanse og ildsjeler som bidrar til å få fram tradisjonsmat. I tillegg utvikles nye produkter basert på kortreist og lokale råvarer.

Hele programmet vil bli offentliggjort så snart dette foreligger.

Velkommen!

Nordneskroa
Nordnes Kro og Camping
Uke: 36
Nordnes Kro og Camping AS
Saltfjellveien 2201
8255 Røkland
Tlf: 756 93 855
Org.nr.: NO 981115260