Hva produserer vi?
Mange ulike typer lefser som er håndkjevla, takke- og eventuelt ovnstekte:
- Møsbrømlefser
- Den lille møsbrømlefsa
- Krinalefser
- Gammeldagslefser
- Mørlefser
- Kvitlefse med brunostkrem
- Mjuklefser som er ei matlefse som vi produserer til Nordneskroa
Ulike typer flatbrød:
- Flatbrød - vanlig type
- Flatbrød med urter - rosmarin og havsalt
- Flatbrød med urter - timian og havsalt
Annet:
- Granskuddsirup
- Ripschutney
- Rabarbrachutney
- Eplechutney
- Akevittgelé med granskudd
- Tyttebærgelé med cognac
- Diverse andre sesongvarer som bl.a. Rabarbrasaft med jordbær og vanilje, tyttebærgløgg m.m.
Flere av våre produkter serveres på Nordneskroa på enkelte retter og/eller i catering.
Hvor kan man kjøpe våre produkter?
- I Matkroken på Nordneskroa
- Via vår Nettbutikk som sendes og/eller leveres i nærområdet på strekningen Nordnes-Bodø etter avtale
- På Salten Mat Festival (i september på Fauske) og eventuelle andre steder som julemarked o.l. i Saltenområdet
Smurte lefser?
I tillegg til våre 2- og 8-pakninger med ulike type lefser som vi selger i Matkroken på Nordneskroa, så kan lefsene også bestilles i vår nettbutikk.
Når det gjelder større ordre må dette avtales i hvert enkelt tilfelle.
Foto: Karoline O. A. Pettersen
Bli med på en møsbrømlefseopplevelse!
"En møsbrømlefseopplevelse" er formidling og læring om historien til møsbrømlefsa, og hvordan du lærer å bake dem. Mer informasjon finner du under Formidling av tradisjonsmat.
Irene Jansen og Lisa Grimstad er i gang med produksjon av møsbrømlefser. Foto: Karoline O. A. Pettersen
Her bakes det mange ulike typer lefser og flatbrød. Foto: Lisa Grimstad
Det er godt å ha en benk til å sitte på mellom slagene.