Tommy Edvardsen og Lisa Grimstad er vertskap, og vi gleder oss til å møte deg.

Du finner oss ved E6 i Saltdal, 20 km sør for Rognan og like ved den vakre Saltdalselva.
 

Kontaktinformasjon:

Ta kontakt med oss på telefon: 756 93 855
E-post: post@nordnescamp.no

Nordnes Kro og Camping AS
Saltfjellveien 2201
8255 Røkland
 

Åpent i sommer hver dag kl. 9-22.

Innsjekking på campingplassen er mulig fram til kl. 23.00 alle dager.  Ring 756 93 855 for å avtale innsjekking hvis du kommer etter stengetid.  Det er også mulig å treffe oss på telefon uansett hva du ønsker å snakke med oss om. Eller kontakt oss på post@nordnescamp.no for bestilling av overnatting eller arrangement.

Vi leverer også catering på bestilling.  Ved arrangement tilpasser vi åpningstiden etter behov.

I sommersesongen er kroa og resepsjonen åpen kl. 9 - 22 alle dager (fra 15.06. til 20.08.)

Klikk her for booking

 

Vertskapet på Nordnes

Vi, Tommy Edvardsen og Lisa Grimstad, er vertskapet på Nordnes Kro og Camping og ønsker deg velkommen til oss.

Tommy er andre generasjon driver av Nordnes Kro og Camping. Han fulgte ivrig med på arbeidet på campingplassen sammen med foreldrene. Derfor ble det helt naturlig for Tommy å overta driften av campingplassen etter foreldrene i 1989. En videreutvikling av campingplassen resulterte i kroa som stod ferdig i forbindelse med nyåpningen av E6 gjennom Saltdal i 1995.

Lisa kom inn i bildet tidlig på nittitallet i forbindelse med et reiselivsprosjekt, og ble værende på Nordnes sammen med Tommy. Hun har hele tiden jobbet med en rekke ulike jobber på siden av driften av kroa spesielt har hun i en årrekke jobbet innenfor kultursektoren i kommunen. Tradisjonsmat og matkultur er hennes store lidenskap, og i 2011 ble de første Tradisjonsmatdagan gjennomført i Saltdal. Samtidig satser vi på tradisjonsmat på kroa. Nå har vi også fått på plass et eget bakstehus hvor bl.a. møsbrømlefsene lages. Dette er en spesialitet i Salten.

Det er viktig for oss at du som gjest skal trives og komme tilbake igjen. Det gjelder om du kommer til Nordneskroa for å spise, eller du overnatter på campingplassen. Vi gjør det enkelt for deg å velge bærekraftig. Vi ble resertifisert som Miljøfyrtårn 6. juni i 2023, og er gyldig til 6. juni 2026.

 

Vår forretningsidé, visjon og verdier

- Vi skal tilby lokal- og tradisjonsmat
- Skreddersy konsepter basert på menyer etter sesongene
- Årlige arrangementer gjennom Tradisjonsmatdagan for å formidle og dele kunnskap

"Vi skal gjøre visjonen virkelig ved å gi god service til kundene, ta vare på mattradisjonene, fortelle historiene våre og sikre at kvaliteten på det vi leverer er god".

Våre kjerneverdier:
- Gamle mattradisjoner
- Lokal tilhørighet
- Lokale råvarer
- Gode leverandører
- Lokale historier
- Det gode vertskap