I Matkroken inne på Nordneskroa finner du egenproduserte produkter, samt en rekke andre produkter fra andre leverandører med lokal tilhørighet. I tillegg har vi fairtrade produkter fra Lovely Planet. Vi har lagt om hele souvenir utvalget vårt til lokale produkter og fairtrade på grunn av miløarbeidet i bedriften.

Du kan enten ta turen innom og/eller bestille i vår nettbutikk hvor du finner våre produkter. 

IMG_6922 Hele gjengen med utvalgte matprodukter 2022.jpg

Noen utvalgt produkter fra Nordneskroa. Fra venstre: Lisa Grimstad, Nisvet Dzinic, Irene Jansen og Tommy Edvardsen. Foto: Privat.

Tradisjonsmat fra Nordneskroa 

Her er de ulike produktene som vi har i Matkroken for salg. Av og til kan det hende vi blir fri for enkelte produkter, men vi fyller opp ved første anledning!
Noen produkter er også sesongvarer og lages så lenge vi har råvarene. 

Flatbrød
Flatbrød - vanlig 
Flatbrød med timian og havsalt
Flatbrød med rosmarin og havsalt

Glutenfri Flatbrød fra Beiarlefs'

Møsbrømlefser
Møsbrømlefser 8 pk - vanlig
I tillegg tar vi i mot bestillinger på 30. stk. møsbrømlefser.
Den lille Møsbrømlefsa - for pensjonister, nybegynnere og de minste - 8 pk 
Møsbrøm - vanlig - til en 8 pk
Møsbrøm - glutenfri - til en 5 pk

Glutenfri Møsbrømlefse 5 pk fra Beiarlefs'

IMG_2742 - Bilde til side 2.jpg
Andre typer lefser
Gammeldagslefser 2 pk - med sukker og kanel
Kvitlefser  2 pk - med brunostkrem 
Mjuklefser 8 pk
Krinalefser 2 pk

Annet:
Granskuddsirup
Akevittgelé med granskudd
Tyttebærgelé med cognac
Ripschutney
Rabarbrachutney
Eplechutney
Gomme
Diverse sesongprodukter som bringebærsyltetøy med chilli, appelsinmarmelade, rabarbrasaft med vanilje, tyttebærgløgg m.m.

Andre leverandører
Arctic Mustard
Arctic Salt
Beiarlefs'
Flora Fungi Fauna
Han Sylte
Reisa
Tuvsjyen

Fine gaveartikler!

I tillegg har vi mange flotte tips til gaver for både store og små! I husflidshjøret selger vi en rekke produkter fra lokale produsenter som votter, lue, gensere m.m.
Vi har også fått inn mange fine nye gaveartikler fra Lovely Planet som vinposer, gryteunderlag, sekk og sitteunderlag, strikkeutstyr som ulike vesker og oppbevaring og mange flotte tynne kashmirskjerf i ulike farger m.m. Deres motto: Lovely Planet - vi kan alle gjøre litt for at verden skal bli bedre. Anna samler inn gamle norske broderier, åkler, klokkestrenger m.m., som sendes til Nepal til en fairtrade fabrikk for kvinner. På denne måten tar de vare på vår kulturarv, kvinnehistore og hjelper kvinner i Nepal med ekstra lønn.

Knaggen Arbeids- og Aktivitetssenter

Er lokalisert på Vensmoen, Røkland og har utviklet mange flotte produkter: bl.a. bakerunderlag, spø, kjevle og andre matrelaterte produkter, som du finner i Matkroken. I tillegg har de fått en hel vegg sammen med Lovely Planet i resepsjonsområdet.

IMG_7098 Lovely Planet og Knaggen.jpg

I disse hyllene finner du produktene fra Knaggen Arbeids- og Aktivitetssenter og de fargerike produktene fra Lovely Planet.