Denne kaken lages av en mandelbunn.
Deretter lages en ostekake. Bestillingsvare.
Sendes ikke, 
men kan hentes på Nordneskroa eller for levering i nærområdet.

I ostemassen tilsetter man moset tyttebær etter man har laget tyttebærgløgg, som tilsettes melis og vaniljesukker.
Tilslutt pynter man kaken med tørket Mynte-mix med ringblomster og kornblomster.

Størrelse: 24 cm

Ingredienser mandelbunn: bakepulver, egg, sukker, mandler, vann
Ingredienser ostekake: bringebærpulver, vann, rømme, kremost, melis, vaniljesukker, kremfløte, tyttebær som er kokt i vann med nellik, kardemomme og kanelstang og sukker, Mynte-mix

Holdbarhet: ca. 1 uke ved +1-4' C. Ostekake kan også fryses, men konsistensen på ostemassen kan endre seg noe ved tining.

Da vi lager mye tyttebærgløgg tenkte Lisa Grimstad at det var for galt å kaste så mye tyttebær. Dette må kunne brukes til noe. Fikk en idé om å prøve å ha dette i ostekaken. Det ble en syrlig ostekake som smaker helt fortreffelig. Kaken er også flott å se på. Derfor porsjonerer vi å fryser ned tyttebær etter at vi har laget tyttebærgløgg.