Det er her Irene Jansen og Lisa Grimstad holder til for produksjon av ulike produkter. Alle våre lefser er håndkjevla, takke- og eventuelt ovnstekte.
Vi tilbyr også "En møsbrømlefseopplevelse" hvor du lærer å bake dine egne lefser.

Møsbrømlefser
Den lille møsbrømlefsa
Krinalefser
Gammeldagslefser
Mørlefser eller tjukklefser som mange kaller disse lefsene
Mjuklefser

Saltenhygge_Jul_FotografKarolineOAPettersen(145) Stedtfat med lefser.jpgFoto: Karoline O. A. Pettersen

Vi tar i mot bestillinger på ulike typer smurte lefser på bestilling.

Saltenhygge_Jul_FotografKarolineOAPettersen(140) Irene og Lisa i bakstehuset.jpgFoto: Karoline O. A. Pettersen

IMG_4385 bakebenken.jpgHer bakes det mange ulike typer lefser og flatbrød. Foto: Lisa Grimstad

Flatbrød

Vanlig flatbrød
Flatbrød med rosmarin og havsalt
Flatbrød med timian og havsalt

IMG_4371 sittebenken inne.jpgDet er godt å ha en benk til å sitte på mellom slagene.

Vi liker også å gjøre litt andre ting. Derfor har vi utviklet flere produkter som vi både selger i Matkroken og som brukes på Nordneskroa.

Annet

Granskuddsirup
Granskuddgelé
Syltede granskudd
Ripschutney
Rabarbrachutney
Eplechutney