Kroa er selve hjertet hos oss og har blitt et populært spisested langs E6 med ekte norsk tradisjonsmat på menyen. Nordneskroa er et naturlig samlingspunkt for deg som bor på campingplassen eller stopper innom på tur nord- eller sørover langs E6. Mange spiser helgemiddagen på kroa og feirer små og store begivenheter sammen med oss.

Da vi etablerte Nordneskroa i 1999 startet vi i det små med å samle gamle og kjære oppskrifter på husmannskost fra gårder i Saltdal og hele Salten. De beste oppskriftene på "ekte Sailtenkost" har vi plukket ut, og er så glade for å kunne servere de tradisjonsrike rettene med mange lokale råvarer. Les mer om tradisjonsmat.

Vi har hjerterom og god plass

Hos oss kan du sitte i den koselige peisestua vår. Peisestua er midtpunktet i kroa og har plass til ca. 80 personer.
I Peisestua - bedriftsnettverket_saltdal_fotografkarolineoapettersen (233).jpg

Begge foto: Karoline Pettersen

Jan og Wenche - bedriftsnettverket_saltdal_fotografkarolineoapettersen (227).jpg

I tillegg har vi 28 sitteplasser i krodelen og 25 sitteplasser på loftet. Er det godt vær ute har vi også flere bord og benker og et eget serveringsområde i tilknyttning til kroa.

Utebenken - bedriftsnettverket_saltdal_fotografkarolineoapettersen (235).jpgFoto: Karoline Pettersen

Om du ønsker å spise hos oss, ta med mat hjem, bestille catering eller feire små og store begivenheter og andre arrangement, er du hjertelig velkommen. Ønsker du en spesiell matopplevelse, kan vi skreddersy et opplegg for deg.

Meny 

Tidligere hadde vi store selvbetjente middagsbufféter.  På grunn av Covid-19 har vi lagt om våre middagsbufféter til "serverte" bufféter.  Dette betyr at vi legger opp maten til deg, men du får forsyne deg så mange ganger du vil, og smake på så mange retter du ønsker.  Dessert, kaker og kaffe er inkludert.  Serverte middagsbufféter har blitt veldig populært hos våre kunder.  Vår meny består hovedsaklig av hjemmelaget norsk tradisjonsmat.  Vi kan også by på ulike småretter, møsbrømlefse, vafler, is og dessert, kaffe, brus m.m.

Nizvet og Tommy -bedriftsnettverket_saltdal_fotografkarolineoapettersen (223).jpgFoto: Karoline Pettersen

Møsbrømlefse

Prøv vår lokale signaturrett Møsbrømlefse. Den serveres varm med møsbrøm, smør og rømme. Denne signaturretten har fått sitt eget grønne fat! Vi har også laget "Den lille Møsbrømlefsa" til nybegynnere eller til de små. Denne retten skal tradisjonelt spises med fingrene, men det er flere som foretrekker kniv og gaffel!

Steiking av mbl -bedriftsnettverket_saltdal_fotografkarolineoapettersen (229).jpgFoto: Karoline Pettersen

Ta med hjem mat - take away

Å ta med mat hjem, ble mer etterspurt i koronatiden. Derfor har vi valgt å tilby å ta med velsmakende tradisjonsmat hjem for de som ønsker det. Ta kontakt for å høre hva vi kan tilby!

Catering

Dersom du  skal arrangere et selskap, som bursdagsfeiring, konfirmasjon, bryllup, barnedåp, klassetreff, slektstreff, møter, seminarer med mer, kan vi levere vårt populære koldtbord eller tapas som catering. Vi kan også arrangere selskapet hos oss på kroa, om du ønsker det.

Vi har lang erfaring i å levere koldtbord og tapas som catering dit du ønsker. Vi leverer i hele Indre Salten. Minimumsbestilling 8 personer.

Cateringmeny

Klikk på lenkene nedenfor og studér våre cateringmenyer.  Vi er klare til å ta imot din bestilling!

Koldtbord meny 2021

Tapas meny 2021

Ta kontakt med oss for å bestille! 

Julebord og julemat

Jul er mattradisjoner og å være sammen med familie og venner. En fast tradisjon for mange å ta turen til oss på Nordneskroa. Hos oss får du julemat i vår stemningsfulle og julepyntede kro fra midten av november og helt frem til jul. Familiejulebordene lørdager og søndager før jul har blitt veldig populære for store og små.

På hverdager i førjulstiden kan du bestille en juletallerken med den tradisjonelle julematen. Ønsker du julemat som catering, tilbyr vi varm julemat og dessert. Du kan bestille koldtbord eller tapas, om du skulle ønske det.

Arrangementer

Nordneskroa egner seg godt til møter og arrangementer. Fasilitetene på kroa er svært gode med plass til 80 stk. i peisestua. Vi har god erfaring med å ha ulike arrangementer og møter som blir lagt til oss på Nordnes.

Kontakt oss gjerne for et tilbud!

IMG_0745 Konfirmasjon.jpg