En pakke består av 8 møsbrømlefser. Oppskrift etter Helfrid Pettersen.
Ingredienser: Sirup, smør, vann, kulturmelk, salt, hornsalt, hvetemel, samalt hvete grov og rugmel.

Denne møsbrømlefsa ble kåret til Saltens beste i 2018 under Møsbrømlefsefestivalen i Saltdal.

Møsbrømlefsa er et symbol på tilhørighet og identitet for en ekte Saltenværing.
Dette er lefsa alle fra Salten reiser hjem for å spise!

Ferske møsbrømlefser kan sendes! Dermed kan møsbrømlefser bli enda mer tilgjengelig for alle som elsker møsbrømlefse!

Vi har testet ut vakuumering av våre møsbrømlefser, men vi synes at kvaliteten og konsistensen blir svært forringet. Dermed har vi valgt å ikke gjøre det. Men vi har funnet en måte å forsegle pakkene med møsbrømlefse på slik at de skal komme fram hele!

Holdbarhet: 2 uker ved +1-4'C
Best før: fra produksjonsmåned til samme måned i 2021 ved oppbevaring i fryseren.