Nordneskroa

Vi følger også nært de nasjonale rådene og anbefalingene. På Helsenorge og Folkehelseinstituttet finner du alltid god og oppdatert informasjon, med svar på de fleste spørsmål. 

Her er oppdatert smittevernregler for reiselivsbedrifter fra NHO Reiseliv.


Nordneskroa holder åpent i helgene!

Vi må se an situasjonen fra uke til uke. Men i tiden fremover vil vi holde åpent i helgene fra kl. 12-17. Vi serverer dagens middagsretter, møsbrømlefser, kaker og dessert m.m. Det vil også være mulighet for å bestille fra vår - Ta med hjem meny på Tradisjonsmat!

 

 

Påsken 2020

Påskedagene 8.-13. april hadde vi åpent på Nordneskroa fra kl. 12-17 alle dagene. På menyen var møsbrømlefser med ulik tilbehør, vafler,hjemmelagede kaker og ulike middagsretter. En ny møsbrømlefse med bacon var et populært innslag i påska. I tillegg kunne vi tilby Nordneskroas Påskepakke med møsbrømlefser (8 pk), møsbrøm (til 8 lefser), karvete og hefte om møsbrømlefsas historie som var populært. Det var også mulighet for å bestille Tradisjonsmat til å spise hjemme. Her var det muligheter for å bestille: Saltkjøtt med kålrabistappe og potet, hjemmelaget lammeskav med potetmos og grønnsaker og speketallerken med hjemmelaget flatbrød, potetsalat og eggerøre som flere benyttet seg av!

 

Pålegg fra myndighetene

Etter pålegg fra myngighetene 12. mars 2020 så forsøkte Nordneskroa å tilrettelegge for bespisning i henhold til regelverket for Korona-smitte. Det ble forsøkt å ha åpent denne helgen med allerede mandag 16. mars måtte vi stenge bedriften inntil videre på grunn av Korona-situasjonen. Kun bestilling av catering var en mulighet for servering.

Campingplassen

Her er oppdatert smittevernregler for reiselivsbedrifter fra NHO Reiseliv.
 

Trygg Camping

NHO Reiseliv har utarbeidet en bransjenorm "Trygg Camping" for håndtering av smitteverntiltak ved norske campingplasser. Denne ble publisert 30.4.2020. Vi legger denne til grunn for håndteringen av smitteverntiltak, slik at det skal være trygt å komme til oss!

Servicehuset åpner igjen!

Situasjonen nasjonalt har ført til en liten oppmykning. Vi har nå fått tillatelse av kommuneoverlegen i Saltdal til å åpne servicehuset på Nordnes camping igjen, mot at vi tilrettelegger for tilstrekkelig smittevern. Vi må gjøre noen tiltak som må på plass før vi kan åpne, men fredag 24. april skal det være mulig å bruke servicehuset. Vi ber alle brukere om å være sørdeles nøye med å følge reglene for smittevern på servicehuset.
 

Smittervern plakat

Servicehuset ble stengt i mars

På grunn av korona-situasjonen ga Saltdal kommune en generell anmodning til campingplassene i kommunen om å holde stengt inntil videre av smittevernhensyn. Derfor stengte vi servicehuset 26. mars 2020. Samtidig ble det oppfordret til at bruken av campingvogner også skulle begrenses mest mulig i tiden framover.