Nordnes Kro og Camping er et av landets hyggeligste stoppesteder for hele familien med veikro og idyllisk campingplass. På kroa serverer vi et stort utvalg av god, norsk tradisjonsmat med vår populære møsbrømlefse som signaturrett. Vi, Lisa Grimstad og Tommy Edvardsen, er vertskap, og vi gleder oss til å møte deg!

Du finner oss ved E6 i Saltdal, 20 km sør for Rognan og like ved den vakre Saltdalselva.

Åpningstider
Åpent alle dager  kl. 09.00-21.00

Kontaktinformasjon
Ta kontakt med oss på telefon: 756 93 855
E-post: post@nordnescamp.no
Adresse: Saltfjellveien 2201, 8255 Røkland

Klikk her for booking

 

Vertskapet på Nordnes

Vi, Tommy Edvardsen og Lisa Grimstad, er vertskapet på Nordnes Kro og Camping og ønsker deg velkommen til oss.

Tommy er andre generasjon driver av Nordnes Kro og Camping. Han fulgte ivrig med på arbeidet på campingplassen sammen med foreldrene. Derfor ble det helt naturlig for Tommy å overta driften av campingplassen etter foreldrene i 1989. En videreutvikling av campingplassen resulterte i kroa som stod ferdig i forbindelse med nyåpningen av E6 gjennom Saltdal i 1995.

Lisa kom inn i bildet tidlig på nittitallet i forbindelse med et reiselivsprosjekt, og ble værende på Nordnes sammen med Tommy. Hun har hele tiden jobbet med en rekke ulike jobber på siden av driften av kroa spesielt har hun i en årrekke jobbet innenfor kultursektoren i kommunen. Tradisjonsmat og matkultur er hennes store lidenskap, og i 2011 ble de første Tradisjonsmatdagan gjennomført i Saltdal. Samtidig satser vi på tradisjonsmat på kroa.

Det er viktig for oss at du som gjest skal trives og komme tilbake igjen. Det gjelder om du kommer til Nordneskroa for å spise, eller du overnatter på campingplassen. Vi gjør det enkelt for deg å velge bærekraftlg, siden vi ble sertifisert som Miljøfyrtårn. vinteren 2020.

 

Vår forretningsidé, visjon og verdier

- Vi skal tilby lokal- og tradisjonsmat
- Skreddersy konsepter basert på menyer etter sesongene
- Årlige arrangementer gjennom Tradisjonsmatdagan for å formidle og dele kunnskap

"Vi skal gjøre visjonen virkelig ved å gi god service til kundene, ta vare på mattradisjonene, fortelle historiene våre og sikre at kvaliteten på det vi leverer er god".

Våre kjerneverdier:
- Gamle mattradisjoner
- Lokal tilhørighet
- Lokale råvarer
- Gode leverandører
- Lokale historier
- Det gode vertskap